Advertisement
         
Engleski u Engleskoj Ispis E-mail

ENGLESKI U ENGLESKOJ

Image

Ljetna škola engleskog jezika 02/07/2017. Cambridge U.K.  za učenike uzrasta 12 - 19 godina.

Konačne prijave i upisi prema terminima:

Sarajevo – 11.03.2017. u 11h, Agencija Libar (UNITIC), ul. Fra Anđela Zvizdovića 1, Sarajevo

Mostar – 10.03.2017. u 11h, Agencija Libar (INTERA), Bišće polje bb, Mostar

 Usavršavanje jezika u Cambridge kampovima je nezaboravno iskustvo za sve polaznike. Komunikacija s djecom istog uzrasta iz cijelog svijeta će potaknuti govorne vještine i slobodu komunikacije Vaše djece.

Program koji je pripremljen u jednoj od najstarijih ljetnih škola engleskog jezika je dorađen i prilagođen djeci čiji je engleski jezik drugi govorni jezik.   

Program uključuje:

  • Smještaj u kampovima na bazi punog pansiona - jednokrevetne sobe
  • 15 / 20 / 28 sati poduke svaki tjedan
  • Kompletne radne materijale
  • Mješovita nacionalna struktura kroz dnevnu nastavu
  • Akademska izvješća na kraju boravka
  • Svake subote, jedan cjelodnevni izlet u London ili sl.
  • Certifikat studija na kraju boravka
  • Pratnju profesorice agencije Libar

Pored redovnog programa edukacije engleskog jezika, kompletan program boravka učenika je organiziran s nizom sadržaja rekreacijskog, edukativnog i slobodnog programa a sve u cilju povećanja radne učinkovitosti i komunikacije na engleskom jeziku.  

Cijena boravka uključuje sve troškove boravka u kampovima osim putne „avio“ karte i džeparca. Avio kartu, rezerviramo skupa kao grupa. 

Cijena aranžmana je po cjeniku Studio Cambridge – isključivo smještaj unutar kampa (smještaj po privatnim kućama u Engleskoj ne pratimo). Plaćanje se obavlja izravno na račun Studio Cambridge po dostavljenom računu.

 

Sir Michael (Residential) at Studio School, Cambridge

2 tjedna/sedmice

3 tjedna/sedmice

4 tjedna/sedmice

Uzrast / godine 12-19

Residential accommodation – smještaj unutar kampa

1.720 funti

2.335 funti

2.950 funti

Smještaj - U sigurnim i udobnim zgradama unutar kampa u jednokrevetnim sobama (uglavnom). Zgrade su dobro čuvane od strane djelatnika Studia Cambridge-a, te postoji 24h-nadzor. Svi obroci su uključeni u aranžman.

Osoblje Studio Cambridge-a stanuje također u kampu. Omjer osoblja i učenika je 1:10 – te su stalno na raspolaganju učenicima i uvijek su pri ruci.

Hrana – širok izbor hladne i tople hrane, kao i vegetarijanske hrane. Kod odlaska na ekskurzije, učenici sa sobom nose paketić s hranom (lunch paket).

Nakon večere, studenti imaju obvezu izvršiti svoju registraciju (potvrdu prisutnosti). Također, učenici su obvezni vratiti se na spavanje do 23h, najkasnije. Učenici koji se ne vrate do navedenog vremena, bit će upozoreni na poštivanje pravila, a ako to ponovno prekrše, smatra se da su prekršili pravila kampa, te se u skladu s time i poduzimaju mjere/pravila kampa.

Za rezervacije ljetne škole engleskog jezika u Engleskoj 2017. godine, možete se obratiti na kontakt agencije Libar, e-mail: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript  ili na tel: +387 (0)63/ 319-928

Planirani termin polaska 02/07/2017

Pratite nas na našoj facebook stranici  https://www.facebook.com/LibarAgencijaSkolaStranihJezika?ref=tn_tnmn   gdje ćemo sve novosti  objavljivati....

 

 
« Prethodna

LIBAR agencija za poduke i prevodilaštvo  |  Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript |

Copyright © 2008  www.libar.info  Sva prava pridržana.